Expertises

 

Ziet u een kans om te groeien, maar heeft u niet de deskundigheid in huis om dit gestalte te geven? Of heeft een gebeurtenis uw bedrijf in woelig vaarwater gebracht? Iedere ondernemer krijgt te maken met kansen en veranderende omstandigheden. Meestal kunt u daar zelf op inspelen, maar soms is een tijdelijk iemand van buiten uw organisatie een betere optie. Iemand die het bedrijf met een onafhankelijke blik bekijkt, mogelijkheden inventariseert en met de juiste kennis de gewenste veranderingen teweeg brengt.

Strategie

 

De wereld om u heen is continu in beweging. Weet u hoe u daarop moet anticiperen? Soms ziet u kansen. Maar leveren deze werkelijk voordeel op?

Moet u wel of niet een nieuwe markt betreden? Zou u weleens willen sparren over uw ideeën en willen weten of deze ook te vertalen zijn naar concrete acties?

Marketing

 

Online goed vindbaar zijn, uw website op orde hebben, kansen benutten op Google, LinkedIn, Facebook en tig andere platforms en daarnaast ook nog de traditionele media van tijd tot tijd inzetten. De ontwikkelingen in marketing gaan razendsnel. Heeft u het allemaal goed geregeld? Of kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken?

Coaching

 

Als ondernemer moet u van vele markten thuis zijn. Uw vak verstaat u ongetwijfeld uitstekend, maar als ondernemer heeft u ook te maken met zaken waar u van nature minder goed in bent.

 
Video's 
Retail richting 2030

 

Hoe ziet de retail eruit in 2030? Welke technologieën spelen een belangrijke rol in ons leven als consument en hoe ziet het aankoopproces eruit?

Verandert Covid-19 het winkelgedrag?

 

Te midden van lockdowns en sociale afstand, verandert de pandemie wat consumenten willen en hoe ze het kopen. Silvia Amaro van CNBC bekijkt of onze nieuwe winkelgewoonten blijvend zijn en hoe de detailhandel licht werpt op de gezondheid van de economie.

Bankieren in de toekomst

 

Er kan veel gebeuren in een decennium. Reis naar 2030 om te zien wat de toekomst van retailbankieren in petto heeft voor de dagelijkse consument. Zal fysiek bankieren tot het verleden behoren, en hoe heeft technologie de toegang tot diensten nog gemakkelijker en veiliger gemaakt?