Marketing

 

Sociale media zijn voor retailbedrijven niet meer weg te denken. We leven in het tijdperk van de klant en de klant wil graag met organisaties communiceren via social media. Om een hechte band op te bouwen met uw klanten moet u meer doen dan vertellen over uw product of dienst. Veel belangrijker is de cultuur van uw bedrijf of merk. En daarvoor is het essentieel om een goed verhaal te vertellen. En dat gedurende een langere tijd.

 

Online en offline communicatie

Daarbij moeten uw online en offline communicatie in lijn zijn. De goede ervaring die uw klant online met u bedrijf opdoet, moet hij ook offline terugvinden. Slim gebruik van nieuwe technologieën en ideeën kan ervoor zorgen dat online marketing vrijwel naadloos aansluit op offline marketing en andersom.

 

Strategie en uitvoering

Mijn doel is om uw bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe klanten, het genereren van meer omzet bij bestaande klanten of het in de markt zetten van een geheel nieuw product of dienst. Ik kan u vanuit een brede marketing en retailachtergrond helpen met het opstellen van uw marketing en verkoopstrategie en deze indien gewenst ook voor u uitvoeren. U bespaart kostbare tijd omdat ik u werk uit handen neem en u kunt zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.